Gratis verzending op alles en 30 dagen bedenktijd
morgen
in huis

Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij twijfel, neem dan eerst contact met ons op.

Satelliet Dakbeugel | Max. omvang schotel: 80 cm | Max. hoogte: 1,0 m | Staal

Dakmast van gegalvaniseerd staal om antennes op daken te bevestigen voor een helder ontvangst van satellietsignalen. De dakmast heeft een lengte van 100 cm en een diameter van 48 mm. De dakspanthouders zijn oneindig verstelbaar met de telescopische vierkante buizen (voorgemonteerde dakspanthouders zijn inbegrepen), waardoor de mast op ieder dak kan worden gemonteerd. De dakspanthouders hebben een maximale lengte van 70 cm. Ze zijn bovendien voorzien van zelftappende schroeven die een adequate draagcapaciteit garanderen.

Verwijder eerst voldoende dakpannen. Verstel daarna de breedte van de dakspantbeugel (max. breedte is 70 cm). Fixeer de dakspanthouders met de 4 schroeven. Draai daarna de schroeven van het telescopische frame vast.
Nog 28 op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, morgen in huis
€ 60,87
Adviesprijs € 73,99
Je bespaart 17%

Details

Dakmast van gegalvaniseerd staal om antennes op daken te bevestigen voor een helder ontvangst van satellietsignalen. De dakmast heeft een lengte van 100 cm en een diameter van 48 mm. De dakspanthouders zijn oneindig verstelbaar met de telescopische vierkante buizen (voorgemonteerde dakspanthouders zijn inbegrepen), waardoor de mast op ieder dak kan worden gemonteerd. De dakspanthouders hebben een maximale lengte van 70 cm. Ze zijn bovendien voorzien van zelftappende schroeven die een adequate draagcapaciteit garanderen. Verwijder eerst voldoende dakpannen. Verstel daarna de breedte van de dakspantbeugel (max. breedte is 70 cm). Fixeer de dakspanthouders met de 4 schroeven. Draai daarna de schroeven van het telescopische frame vast.

Specificaties Satelliet Dakbeugel | Max. omvang schotel: 80 cm | Max. hoogte: 1,0 m | Staal

Algemeen
EAN / Barcode 5412810298273
Alternatieve EAN 5412810298273
Levertijd Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, morgen in huis
Merk Nedis
VPN / MPN SDRM100ME
Technische details
Kleur van het product Zilver


Hulp nodig bij het kiezen? Stel een vraag.Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren